Over ons

Dedecker Accountants werd gesticht in 1988 door Luc Dedecker die reeds sinds 1978 actief is als boekhouder.  In 1985 werd Luc Dedecker erkend als accountant door het toen opgerichte IDAC (Instituut der Accountants).  Luc Dedecker is momenteel tevens Rechter in Handelszaken bij de Rechtbank van Koophandel te Veurne.

Aanvankelijk was Dedecker Accountants gevestigd te Nieuwpoort.  Door gestage groei werd uitgekeken naar nieuwe kantoren.  Deze kantoren werden gebouwd te Westende waar het kantoor sinds 1992 is gevestigd.

In 2002 werd het kantoor vervoegd door Tom Dedecker.  Sinds 2005 is Tom Dedecker erkend als accountant en belastingconsulent door het IAB (Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten).

Begin 2007 werd door Dedecker Accountants, in samenwerking met een partner, het accountantskantoor Vanacker & Vansteenkiste te Kortemark (Werken) overgenomen om de bereikbaarheid van klanten uit die regio te verbeteren.

Dedecker Accountants staat garant voor een professionele dienstverlening en een kwalitatieve en deskundige opvolging van de dossiers.

Door continue groei is het kantoor steeds op zoek naar nieuwe en gemotiveerde medewerkers.